Ouders

Ouders van onze Delta kinderen.
Aan het begin van ieder schooljaar vragen wij middels een schrijven aan de ouders om een donatie te doen. Hiervoor hebben wij een bedrag vastgesteld van € 50,- Wij zijn bij dit bedrag ervan uitgegaan dat een excursie gemiddeld € 5,- per kind kost. Daarnaast worden er gedurende het jaar ook mensen uitgenodigd om een gastles te verzorgen. Soms is dit gratis maar vaak zijn hieraan ook kosten verbonden. Daarnaast krijgen de kinderen één keer per week techniekles. Hiervoor moeten natuurlijk materialen worden gekocht.

Donaties van familieleden, vrienden en kennissen.

Iedereen mag aan onze stichting doneren. In de afgelopen jaren hebben we gemerkt dat ook opa’s en oma’s, ooms en tantes, vrienden en kennissen van Delta kinderen graag een donatie overmaken. Deze groep mensen vindt het soms ook leuk om als hulpouder mee te gaan op excursie. Wij vinden dat als stichting natuurlijk super leuk. Hierdoor kunnen we de kinderen nog meer bieden.

Namens het bestuur van Parentes-Zoetermeer en de kinderen van de drie Delta kinderen willen we alle ouders bedanken voor hun jaarlijkse donaties.
duim omhoog
Close Box

Please enter your username or email address.
You will receive a link to reset the password via email.