Bedrijven

3 logo rabo-bmw-pelgrim3 logo spec-spicy-byteindexVerseveldt

In de afgelopen jaren hebben wij van verschillende bedrijven al hele mooie geldbedragen mogen ontvangen. In ons eerste jaar waren de Rabobank, BMW, de Pelgrimshoeve en Verseveldt, allen uit Zoetermeer, zo vrijgevig om ons financieel te steunen. Hiermee hebben wij diverse verrijkingsmaterialen voor de Delta klassen kunnen kopen. Iets waar de meeste kinderen vandaag de dag nog steeds heel veel plezier aan beleven. Ook op andere manieren werden we gesteund. Zo kregen we van Verseveldt kantoorartikelen te Zoetermeer een kleurenprinter. Dit gaf ons de mogelijkheid om werkboekjes in kleur te maken waar kinderen en de school er blij mee zijn.

Stichting Specsavers Steunt, editie 2011!!

Van april tot en met juli 2011 konden lokale goede doelen, liefdadigheidsinstellingen en verenigingen zich aanmelden en stemmen vergaren om zo in de top-2 van een Specsavers-winkel te belanden. Wij hebben, onder onze toenmalige naam Stichting Vrienden van Leonardo Zoetermeer, ons aangemeld bij deze actie van de Stichting Specsavers Steunt.  Onze stichting behoorde uiteindelijk tot de top 2 met het hoogste percentage van 46,9% van alle stemmen. Een jaar lang wordt er door de Specsavers winkels in Zoetermeer van elk verkocht hoortoestel of verkochte bril een bepaald bedrag gedoneerd aan de Stichting Specsavers Steunt. De actie heeft uiteindelijk een bedrag van € 1899  opgeleverd. Dit bedrag hebben wij in oktober 2012 ontvangen. Bij aanvang van het schooljaar 2013-2014 hebben wij in overleg met school besloten dit bedrag te gebruiken voor de aanschaf van het Ster Pakket van Schoolsupport.

SpicyLemon voor Talent!!

Door talent te ontwikkelen en kennis te bundelen, krijgen we het allemaal beter! Daarom maakt SpicyLemon een gedeelte van haar omzet vrij om initiatieven in ons land financieel te ondersteunen die zich hard maken voor talent ontwikkeling in welke vorm dan ook. Iedereen mocht per dag 6 maal stemmen op een doel waarvan je vond dat het de donatie moet winnen! Onze stichting had uiteindelijk 37200 stemmen. Goed voor een tweede plaats in de landelijke einduitslag. Het leverde onze stichting een bedrag van € 1320  op. Dit bedrag is in twee gedeeltes(september 2012 en augustus 2013) aan ons uitgekeerd. Ook dit geld is volledig gebruik voor de aanschaf van het Ster Pakket van Schoolsupport en een training voor de leerkrachten ter ondersteuning van dit pakket.

Bol.com

Een andere manier waarop wij geld krijgen is door gebruik te maken van het partnerprogramma van Bol.com. Op de website van onze school I.K.C. de Piramide Zoetermeer staat het Bol.com logo. U kunt ons financieel steunen door uw bestelling via deze link te plaatsen. De opbrengst hiervan wordt o.a. gebruik voor bankkosten, printkosten (papier en cartridges) en overige kleine uitgaven.

Byte.

Als stichting zoeken wij altijd naar mogelijkheden die kostenbesparend zijn. Wij willen ons geld uitgeven aan onze kinderen. Natuurlijk heb je als stichting toch te maken met bepaalde kosten. Een van die kosten is natuurlijk de registratie van je domeinnaam en hosting van je website. Gelukkig hebben wij Byte gevonden. Byte sponsort sinds jaar en dag een groot aantal projecten. Byte sponsort deze projecten o.a. met hostingruimte en domeinnamen. Byte vind het erg leuk om betrokken te worden bij sponsorprojecten. Zij richten zich op:

  • Onderwijsprojecten
  • Ontwikkelingsprojecten
  • Milieu en natuurbehoudprojecten
  • Open source projecten

Wij hopen dat de naam Byte u bij zal blijven. Zij maken het namelijk mogelijk dat u nu al deze informatie tot u kunt nemen.

Namens Parentes-Zoetermeer willen wij alle bovengenoemde bedrijven hartelijk danken voor hun financiële steun. 

Close Box

Please enter your username or email address.
You will receive a link to reset the password via email.